سالم پروتئین

جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

قلوه گاه گوساله کجاست؟

قلوه گاه گوساله یکی از اجزای گوشت گوساله است، این قسمت حدود 22 درصد وزن لاشه را تشکیل میدهد،  این بخش از گوشت که در قسمت شکم و پهلو گوساله می باشد، طعمی بسیار خوشمزه و مغذی دارد. همچنین به دلیل بافت نرم و لطیفی که دارد، برای پخت انواع غذاها مناسب است. در ادامه این مطلب از سالم پروتئین به شما خواهیم گفت قلوه گاه گوساله کجاست؟

قلوه گاه گوسفند کجاست؟

قلوه‌ گاه (Flank) یک بخش مهم از گوشت گوسفندی و گوساله است که از زیر دنده‌ ها آغاز می‌ شود و تا ران ادامه دارد. در واقع قلوه گاه به این دلیل قلوه گاه نامیده می‌ شود که محل نگهداری قلوه است. این بخش شامل دنده‌ ها و ماهیچه‌ های شکم و حول کمر است. با توجه به میزان چربی نسبتاً بالای آن، بیشتر در صنعت مورد استفاده قرار می‌ گیرد و در تولیدات گوشتی مانند سوسیس و کالباس استفاده می‌ شود. همچنین، قلوه‌ گاه برای تهیه گوشت چرخ کرده نیز به طور گسترده استفاده می‌ شود.

مصرف عمده قلوه گاه گوساله در تهیه کباب کوبیده است به همین دلیل قلوه گاه برای رستوران ها و کبابی ها بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی نیز می‌باشد.

گوشت قلوه‌ گاه به شکلی بلند و تخت است و بافت آن نسبت به سایر برش‌ های گوشت گوسفندی و گوساله سفت‌ تر است. این بافت بیشترین مصرف را در غذاها و طبخ‌ هایی که نیاز به گوشت سفت و مقاوم دارند، دارا می‌ باشد. به عنوان مثال برای تهیه خوراک‌ ها، آبگوشت، خوراک قیمه و … از گوشت قلوه‌ گاه استفاده می‌ شود.

کاربرد قلوه گاه گوساله چیست؟

قلوه‌ گاه گوسفندی برای افرادی که علاقه‌ مند به گوشت‌ های چرب هستند، لذیذتر است زیرا میزان چربی آن به نسبت بالاتر است. این ویژگی باعث می‌ شود قلوه‌ گاه طعم و لذت بیشتری داشته باشد. اما باید توجه داشت که به تنهایی قلوه‌ گاه را نمی‌ توان به راحتی پخت و مصرف کرد. بهتر است از آن در ترکیب با سایر اجزای غذا استفاده کنید.

برای تهیه گوشت چرخ کرده قلوه‌ گاه، می‌ توانید آن را با انواع گوشت‌‌ها، مانند گوشت بدون چربی گوساله، ترکیب کنید. این ترکیب می‌ تواند برای تهیه کباب کوبیده بسیار مناسب باشد. با ترکیب مواد اولیه‌ ای مانند روغن کنجد، سرکه، نمک، فلفل، دارچین و پیه گوسفند، می‌ توانید به قلوه‌ گاه مزه‌ ای بی‌ نظیر بدهید.

استیک قلوه گاه، لذت یک طعم متفاوت

گوشت گوساله، یک غذای خوشمزه و مغذی است که از قسمت‌ های مختلف لاشه گوساله تهیه می‌ شود. در ادامه به تقسیم بندی لاشه گوساله و کاربردهای هر یک از این قسمت ها می‌ پردازیم.

  • فیله گوساله

فیله حدود یک درصد از وزن کل لاشه گوساله را شامل می شود. در هنگام جدا کردن استخوان‌ ها از کمر، فیله جدا می‌ شود. فیله به سه بخش، شامل سر، میانی و انتهایی تقسیم می‌ شود. قسمت سر فیله، برای تهیه استیک فیله استفاده می‌ شود. همچنین، فیله از قطعات گوشتی با کیفیت و لذیذ محسوب می‌ شود و به دلیل طراوت و عدم وجود استخوان، مورد توجه قرار می‌ گیرد.

  • راسته گوساله

راسته یک قسمت مهم از لاشه گوساله را تشکیل می‌ دهد که حدود ده درصد از وزن کل لاشه را به خود اختصاص می‌ دهد. علاوه بر استفاده‌ ی رایج آن در تهیه کباب در کشور ما، در کشورهای خارجی نیز از راسته برای تهیه رست بیف (Roast beef) استفاده می‌ شود. استفاده از راسته در تهیه کباب‌ های مختلف باعث می‌ شود طعم و لذت بیشتری به غذا داده شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروش ویژه